Beauty - ergonomiskt utformade kroppsvårdsprodukter

Beauty är en serie ergonomiskt utformade kroppsvårdsprodukter som har fått designpris för sin utmärkta kombination av form och funktion. Samtliga produkter är enkla att använda och ger frihet att sköta kroppen utifrån ens egna villkor.

beauty kit

Prisbelönt ergonomisk design

Beauty-produkterna ger förlängd räckvidd och har en unik ergonomisk form som följer kroppens kontur. Handtagen är belagda med en gummiyta som ger ett stabilt och bra grepp även om de används i duschen. Tack vare sin kombination av form och funktion har Beauty-serien belönats med designpriset ”Utmärkt Svensk Form”. 

 

 

beauty ryggtvättare
          beauty kroppstvättare
           beauty kam

Ryggtvättare - Etac Beauty

Ryggtvättaren har en form som gör det enkelt att komma åt hela ryggen utan att påfresta händer, axlar och armar. Den behåller lättheten även i vått tillstånd.
Gå till Ryggtvättare Etac Beauty»

 

Kroppstvättare - Etac Beauty

En ergonomiskt utformad kroppstvättare som gör det enklare att komma åt kroppens alla delar inklusive fötterna. Formen ger bra räckvidd och sparar kraft i armar, axlar och händer. 
Gå till Etac Beauty Kroppstvättare »

 

Kam - Etac Beauty

Kamhuvudet är ergonomiskt och böjt för att följa huvudets form. Därför kan du hålla skaftet tätt intill kroppen utan att förlora kraft eller räckvidd.Godkänd av Reumatikerförbundet.
Gå till Etac Beauty Kam »

Alla produkter inom Beauty sortimentet gittar du här >>