Transportarbetareförbundet har utlyst strejk från idag onsdag 24 april kl 12 samtidigt som Biltrafikens arbetsgivareförbund har varslat om lockout från och med torsdag. Strejken berör främst speditionsföretagen DHL, DSV och Schenker.

Eftersom Etacbutiken använder DHL för alla paketförsändelser så kommer detta att påverka våra möjligheter att förmedla dessa försändelser så länge som konflikten pågår. Brevförsändelser förväntas dock inte påverkas nämnvärt utan kommer att skickas som vanligt då Posten inte direkt berörs av konflikten.

Vi kommer göra vad vi kan för att expediera och leverera din beställning så fort som det är möjligt men kan tyvärr inte lämna några garantier för hur lång tid det kan ta att få din beställning levererad till dig medan strejken fortfarande pågår. Normalt är våra leveranstider 5 -10 arbetsdagar beroende på vilken typ av artikel som köpet berör.

Om du har några frågor angående din beställning eller har andra frågor så ber vi dig kontakta på vår Kundservice på antingen telefon 0371-587350 eller via mejl etacbutiken@etac.se.

Vänliga hälsningar

Etacbutiken