Fler bilder

Duschstol Swift, komplett med armstöd

Swift står alltid på fyra ben. Stolen har en stabil konstruktion som anpassar sig efter ojämna underlag. I duschen där golvet sluttar mot golvbrunnen står Swift stadigt på alla fyra benen tack vare sin inbyggda flexibilitet. Doppskorna ger dessutom ett bra grepp och sitsens antihalkmönster ger säkerhet och stabilitet, viktiga egenskaper för att användaren ska känna sig trygg.  Duschstol Swift hög har en lägsta sitthöjd på 42 cm och är sedan ställbar i 7 lägen till 57 cm sitthöjd.

| Dela

Lagersaldo: I lager

 
1 380,00 kr

* Obligatoriska fält

Swift står alltid på fyra ben. Stolen har en stabil konstruktion som anpassar sig efter ojämna underlag. I duschen där golvet sluttar mot golvbrunnen står Swift stadigt på alla fyra benen tack vare sin inbyggda flexibilitet. Doppskorna ger dessutom ett bra grepp och sitsens antihalkmönster ger säkerhet och stabilitet, viktiga egenskaper för att användaren ska känna sig trygg.

Swift är en prisbelönt serie duschpallar/duschstolar som bygger på funktionalitet och enkelhet. Swift kan vara allt från en enkel duschpall till en komplett duschstol, beroende på hur behoven ser ut. Swift duschpall med armstöd är en pall som erbjuder just det lilla extra stöd vid uppresning som behövs.

Bra komplement till sommarstugan. Produkterna levereras i platta paket och monteras enkelt utan verktyg.

Mått och vikt
Material: Polypropen, aluminium
Rengöring:  Rengör produkten med rengöringsmedel utan lösningsmedel och med pH-värde 5-9 eller med 70% desinfektionssprit. Kan vid behov dekontamineras i max 85°C.
Användarvikt: 130 kg
Sitshöjd (min-max): 42-57 cm
Höjd inklusive ryggstöd: 80-95 cm
Sittyta: 54 x 41 cm
Bredd mellan armstöden: 45 cm
Total bredd: 53-54 cm
Total bredd med armstöd: 56 cm
Djup: 50 cm
Material: Polypropen och aluminium
Vikt, duschpall: 3,1 kg
Vikt, duschpall med armstöd: 3,9 kg
Vikt duschstol (RL/AL): 4,7 kg
Design: A&E Design
Färg: Grå, grön och isblå

Art.nr 81701530 Duschstol Swift, komplett med armstöd, blå
Art.nr 81701430 Duschstol Swift, komplett med armstöd, grå
Art.nr 81701030 Duschstol Swift, komplett med armstöd, grön

Swift duschstol finns i två utföranden, båda höjdinställbara. Den lägre har en lägsta sitthöjd på 34,5 cm från golvet och är ställbar i 4 lägen till 42 cm sitthöjd. Den högre har en lägsta sitthöjd på 42 cm och är sedan ställbar i 7 lägen till 57 cm sitthöjd. Allt för att tillfredsställa alla önskemål på olika sitthöjder.

»» Se våra filmer http://www.youtube.com/watch?v=LEjHtmbC120&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=LEjHtmbC120&feature=player_embedded