Säkerheten är viktig för oss! 

Vintertid är det lätt att halka utomhus på en isfläck och det är vi vanligtvis inställda på och förberedda för. Inomhus förväntar vi oss inte att halka. Våtuttymme med fuktigt golv är kanske inte det första vi tänker på men olyckan kan lätt vara framme. 

Det kan vara läge att "halksäkra" ditt badrum med några enkla medel. Vi har här samlat några bra produkter som underlättar vid risk för att halka inomhus. 
Det är en stadig och bra duschstol Swift, en stabil och säker pall Smart samt bra vägghandtag Handy att fästa på väggen med skruv. Flex stödhandtag är ev av våra senaste smarta produkter i vårt sortiment. Den kan fästas på väggen antingen med lim eller skruv. 

En annan produkt som förenklar förflyttning i badrummet är vår stabila badbräda Fresh. Badkaret är ett ställe där det garanterat blir halt, och då kan förflyttningen i och ur badkaret bli säkrare med en badbräda.

 Etac Swift Duschstol

Duschstol Swift, komplett med armstöd

Swift står alltid på fyra ben. Stolen har en stabil konstruktion som anpassar sig efter ojämna underlag.

 

 Etac Smart Pall 

Duschpall Smart, fyrkantig

Smart är en rektangulär pall som är utvecklad för att användas i duschen eller i badrummet.

 

Trekantig duschpall Edge

Duschpall Edge, trekantig

Smart är en rektangulär pall som är utvecklad för att användas i duschen eller i badrummet

 

flex stödhandtag

Stödhandtag Etac Flex

Ett stödhandtag / vägghandtag med en flexibel modulär konstruktion som enkelt anpassas efter behov. Kan limmas eller skruvas. Finns i en till flera antal och kan sättas i olika vinklar.

 

Etac Handy Vägghandtag

Vägghandtag Handy

Handy ger trygghet och stabilitet vid toalett- och badrumsbesök. Det är designat för att passa in i alla miljöer och materialen är framtagna för att minimera risken att halka.

     fresh badbräda

Badbräda Fresh

Fresh är en snygg och trygg badbräda som underlättar förflyttning till och från badkaret. Den yttre kortsidan är breddad, för att ge bästa stabilitet och trygghet när man sätter sig och för benen över badkarskanten.