Bestick

Bestick som är lätta att hålla i oavsett om du äter själv eller hjälper någon annan med maten

Att äta själv är en drift sedan barnsben. En del barn kan emellertid behöva lite hjälp att hantera besticken och såväl vuxen som barn kan ha behov att bli matade. Då är det viktigt att besticken är funktionella både för den som blir matad såväl som för den som matar.

Här hittar du Light - en serie bestick med erkänt god form och funktion, som gör det lättare att äta. Besticken finns i ett antal former och passar utmärkt för dig som har svårt att greppa smått. De ligger bekvämt i handen och ger minimal belastning av fingrar och leder. Samtliga bestick tål maskindisk.

Vi har delat in dom i följande underkategorier:

Light bestick med smalt skaft - Marknadens lättaste. De är också relativt långa vilket gör att du får betydligt bättre räckvidd när du ska äta.
Light bestick med tjockt skaft - För dig som har ont i handen och fingrarnas leder, eller har svårt att greppa smått.
Light kombinationsbestick - Att äta med bara en hand underlättas väsentligt med kombinationsbestick. I vårt sortiment finns gaffel/kniv för vänster respektive höger hand, samt sked/kniv som passar båda händerna.
Light vinklade bestick - Våra vinklade skedar finns för såväl höger- som vänsterhänta och underlättar när du vill kunna äta med rak handled. Vinkeln gör så att även den som har nedsatt rörlighet i hand eller arm enkelt kan använda skedarna.
Matningsbestick - Det finns tillfällen då både barn och vuxna kan behöva lite extra hjälp med att äta. Här är skaften lite längre för att ge ett bekvämt grepp både för den som matar och blir matad.

Här finns det en pdf att ladda hem med mer information >>

Artiklar 1 till 15 av totalt 18

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. Nästa
Rutnät
Fallande ordning
per sida

Artiklar 1 till 15 av totalt 18

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. Nästa
Rutnät
Fallande ordning
per sida