Inomhusrollator Let's Go

En elegant utformad inomhusrollator med en löstagbar bricka och liten korg. Bromsen är lätt att manövrera även med en hand, bromsar på bägge hjulen samtidigt. Självklart har den också parkeringsbroms.
Rollatorn kan lätt fällas ihop och tas med. Kan även stå för sig själv som hopfälld. Ställbar från 79 till 90 cm för att passa olika kroppslängder.
Bredden är 54 cm. Vikt endast 6,5 kg. Levereras helt färdigmonterad. CE-märkt. Max användarvikt är 100 kg.

Inomhusrollator Let's Go, Art.nr TC0020 Trämönstrad Björk/Silver

Inomhusrollator Let's Go, Art. nr TC0030 Röd/mörkt grafitgrå

Inomhusrollator Let's Go, Art. nr TC0080 Valnöt - NY FÄRG Juni 2019

 

 

 

 

 

| Dela

Lagersaldo: I lager

 
2 295,00 kr

* Obligatoriska fält

En elegant utformad inomhusrollator med en löstagbar bricka och liten korg. Bromsen är lätt att manövrera även med en hand, bromsar på bägge hjulen samtidigt. Självklart har den också parkeringsbroms.
Let's Go rollator är ett nytt gånghjälpmedel som är väldigt praktiskt för människor som behöver lite extra stöd och säkerhet i livet. Ett lätt och flexibelt rullande hjälpmedel för användning inomhus, med vacker och elegant design. Den är lätt och bekväm, lätt att manövrera och kan användas i trånga utrymmen som badrum och toalett. Den har en avtagbar bricka för att transportera en tallrik, en kaffekopp, en vattenkanna eller andra redskap. Och en liten korg för att transportera saker som går att lägga ner eller är mer skrymmand för att ha på brickan.

De handmanövrerade bromsarna kan också användas som parkeringsbroms. Handtagen är mjuka och bekväma samt justerbara i höjd för att passa olika användare. Den kan lätt fällas ihop och kan stå upp på alla fyra hjulen då den är hopfälld. Då den är uppfälld är den låst med en enkel spärr.

Den kan fås i två olika färger. Bromshandtagen är sammankopplade så att båda bromsarna vid behov kan manövreras med endast en hand. Rollatorn kan lätt fällas ihop och tas med. Kan även stå för sig själv som hopfälld.

Tekniska data:
Testad enligt ISO 11199-2 för en maximal användarvikt på 100 kg.
Max. bredd 54 cm.
Vikt 6,5 kg.
Handtagshöjd inställbar från 83 till 94 cm.
Belastning på brickan max 5 kg.
Belastning i korgen max 3 kg.
Let’s Go inomhusrollatorer levereras färdigmonterad i kartong, storlek 56 x 21 x 92 cm, vikt 9 kg. Bricka och liten korg ingår.

Hämta hem Let's Go Service Manual

Hämta hem Let's Go Teknisk Manual

Hämta hem Let's Go Produktblad