Strumppådragare

Strumppådragare gör det enklare att ta på sig strumporna och underlättar därmed vardagen för de med rörelsehinder eller annan funktionsnedsättning. I utbudet finns tre strumppådragare för att passa varje användares enskilda behov.

Gör det enklare att ta på dig strumporna med våra strumppådragare. Vi på Etac erbjuder tre olika hjälpmedel, specifikt utformade för dig med rörelsehinder eller annan funktionsnedsättning som skapar behovet av lite extra hjälp i vardagen.

Kvalitativt sortiment av strumppådragare

Socky strumppådragare  är lätt att använda eftersom överdelen är tillverkad av ett nylontyg som viker in sig själv. Detta gör det lättare att dra på strumpan hela vägen upp över plasthakarna. Sockys insida består av en friktionsfri plastskiva som foten lätt glider över. Strumppådragaren kan användas till både korta och långa strumpor.

Socky Lång  har en plastskiva på undersidan som tar bort friktionen mellan golv och strumpa, den rekommenderas därför om man har heltäckningsmatta. Strumppådragaren har även ett handtag som gör det enkelt att dra upp strumpan med ett enhandsgrepp. Sock Lång kan användas till både korta och långa strumpor.

Socky för stöd och kompressionsstrumpor är tillverkad i enbart nylontyg och är specifikt utformad för stödstrumpor. Den har rejäla draghandtag som gör det möjligt att dra upp stödstrumpan över vrist och vad.

Gör ditt val här nedan idag – vi utför omgående leveranser.

 

3 artiklar

Rutnät
Fallande ordning
per sida

3 artiklar

Rutnät
Fallande ordning
per sida