Rollatorer

Praktiska rollatorer (rullatorer) för ökad frihet

Njut av friheten att kunna ta promenader, gå och handla eller hälsa på vänner. Den ökade rörelsefriheten en rollator ger medför bättre kondition, starkare skelett samt förbättrad blodcirkulation. Självklart minskar rollatorn också risken för fallolyckor. Vi erbjuder ett kvalitativt sortiment av inomhusrollatorer, utomhusrollatorer och olika tillbehör till rollatorerför dig med funktionsnedsättning eller minskad styrka.

Rullatorerna Let’s Go Out och vår nya Let's Fly för utomhusbruk

Se vår nya rollator Let's Fly. Let's Fly är en av de förnämsta rollatorerna i världen idag då det gäller design och funktion.

Utomhusrollatorn Let’s Go Out uppfyller alla de krav som vi och världen i övrigt har vad det gäller funktion, kvalitet och miljö. Rullatorn går snabbt och enkelt att vika ihop för transport per bil, buss eller annat fordon. De lättsvängda hjulen gör det lätt att komma över trottoarer och andra hinder, och tack vare av att bakhjulen är utrustade med stänkskärmar behöver du inte oroa dig för nedstänkta kläder. Med den här rullatorn spelar det ingen roll vad det är för väder utomhus, du är alltid redo.

Rullator Let’s Go för inomhusbruk

Världssuccén Let’s Go från Trustcare är ett mycket praktiskt gånghjälpmedel för personer som behöver lite extra stöd och säkerhet i livet. Detta är ett lätt och flexibelt hjälpmedel för användning inomhus. Förutom att den är lätt och bekväm samt lätt att manövrera är den även lätt att använda i trånga utrymmen, såsom badrum. Den har en avtagbar bricka för att transportera exempelvis en tallrik eller en kaffekopp. Använd den som serveringsvagn och som bord att äta ifrån eller som stöd om du behöver stiga upp ur sängen på natten. Den kommer dessutom i en vacker och elegant design.

Öka din frihet och lev precis som du själv vill – välj rullator här nedan idag.

Är det något du undrar? Kontakta oss här, våra experter hjälper dig mer än gärna.

Det finns två olika stavningar, rollator eller rullator. Vi använder helst stavningen Rollator.

10 artiklar

Rutnät
Fallande ordning
per sida

10 artiklar

Rutnät
Fallande ordning
per sida