Stödben Relax, tillbehör. Vit OBS! Sitsen ingår inte. Endast ben som tillbehör

Fler bilder

Stödben Relax, tillbehör

Tillbehör till Duschsits Relax

OBS! Sitsen ingår ej. Endast stödben som tillbehör.

För extra stabilitet och för användare upp till 150 kg. Specialdesignade smarta doppskor. Individuellt ställbara för optimal anpassning mot golv.

Etac Relax är en stilren och smart väggmonterad duschsits. Genom innovativa material- och designval har Relax unik funktionalitet. Ytorna är släta och mjuka på alla sidor och i uppfällt läge tar sitsen väldigt lite plats. De greppvänliga armstöden fästs direkt i sitsen – unik funktionalitet som endast Relax erbjuder.

Relax duschsits kan enkelt kompletteras med flera olika komfortabla tillbehör, till exempel ryggstöd och stödben. Det går också att köpa färdiga konfigurationer direkt.

Se alla olika konfigurationer:

Duschsits Relax

Duschsits Relax med armstöd

Duschsits Relax med armstöd och stödben

Duschsits Relax med armstöd och stödben och ryggstöd

Duschsits Relax med armstöd och ryggstöd

Duschsits Relax med stödben

 

| Dela

Lagersaldo: I lager

 
995,00 kr

* Obligatoriska fält

Omsorg in i minsta detalj
Etac Relax duschsits har utvecklats med omsorg och omtanke i varje liten detalj, för att din duschupplevelse ska bli behaglig och njutningsfylld. Den skandinaviska, minimalistiska designen ger dig bästa komfort – och ett stilsäkert badrum. Design, funktion och säkerhet är Etacs ledord. Det kan också kännas tryggt att veta att Relax givetvis är testad och godkänd för de tuffa krav som ställs enligt europeiska direktiv.

För extra stabilitet och för användare upp till 150 kg. Specialdesignade smarta doppskor. Individuellt ställbara för optimal anpassning mot golv.
Vit infästning 81704050

Ett ergonomiskt hjälpmedel i duschen!