Toalettsitsförhöjare Etac My-Loo med kantstopp

Toalettsitsförhöjare med extra komfort och snabb, säker montering. Med eller utan lock, 6 eller 10 cm.

Etac My-Loo tillhör en helt ny generation toaletthjälpmedel från Etac som vi kallar "Nästa nivå". Med smart design och utmärkt ergonomi erbjuder den extra komfort och åtkomlighet. My-Loo med kantstopp består av få delar i tåliga material. De rena och släta ytorna är lätta att torka av med en mjuk rengöringsduk. Skulle en separat rengöring behövas kan förhöjaren enkelt tas bort och lika enkelt sättas tillbaka. Tack vare de flexibla och ställbara kantstoppen passar My-Loo de flesta toalettporslin och är mycket lätt att montera. Fäst kantstoppen, placera sitsen på toaletten, tryck på båda kantstoppen - Klick så är monteringen klar!

| Dela

Lagersaldo: I lager

 
695,00 kr

* Obligatoriska fält

Optimal design för funktion och komfort

Etac My-Loo har utvecklats för att smälta in i badrumsmiljön och har en design som ger bästa komfort och åtkomlighet. De mjuka formerna och den stora öppningen gör att My-Loo passar de flesta – dessutom erbjuds förhöjaren i två höjder, med eller utan lock.

Enkel att hålla ren och fräsch

My-Loo med kantstopp består av få delar i tåliga material. De rena och släta ytorna är lätta att torka av med en mjuk rengöringsduk. Skulle en separat rengöring behövas kan förhöjaren enkelt tas bort och lika enkelt sättas tillbaka.

Säker och snabb installation

Etac My-Loo monteras på några sekunder! Den fästs med hjälp av två unika kantstopp som lätt anpassar sig efter olika former på toaletter. Kantstoppens extra stora friktionsytor och flexibla material ger ett stadigt fäste mot porslinet. Förhöjaren placeras på toaletten och kantstoppen skjuts på plats. Klick, så är monteringen klar!

Hämta hem produktblad här >>